fredag 6 maj 2011

Disney World Dag 2 - Typhoon Lagoon och Downtown Disney

På vår andra dag tog vi oss till vattenparken Typhoon Lagoon. P.g.a en regnskur på förmiddagen var det ganska folktomt och vi kunde springa upp och ner i rutchbanorna som vi ville. Som det ska va'. Av naturliga skäl så finns det inte jättemångabilder från lagunen (vatten och Nikon gillar inte varandra). Men fint var det.


Världens största pool med vågor. En gång i minuten kom, vad jag tyckte såg ut och kändes som, en tsunamivåg. Inte min favorit.


Efter regnskuren kom solen ut igen. All was well.



Prima god middag intogs på Chevy's.



Sedan blev det livliga Downtown Disney med diverse nattliv. Här är Restaurang och Bar T-Rex.



Jag och Gracie provade hela Disneyaffärens hattutbud.



Nästan lika snygg som Johnny Depp. Nästan.


Till sist blev det Irländsk pub av bästa lyxsorten. Bardisken var direktimporterad från Dublin.




Hela anledningen till varför vi gick dit (förutom Ginuess såklart): Deras Bread and Butter Pudding med kolasås och vaniljkräm. Mäktigare sak får man leta efter. Men så var det ju gott också.


Imorgon är det en något lugnare dag med lite halvlösa planer. På kvällen ska Gracie och Harrison springa ett lopp, mest för att vi genom det får biljetter till efterfesten som hålls på Animal Kingdom. Så det blir kanske lite partyparty.


Salve!

1 kommentar:

  1. " På kvällen ska Gracie och Harrison springa ett lopp, mest för att vi genom det får biljetter till efterfesten som hålls på Animal Kingdom"

    efterfest m gracie och harrison pa animal kingdom. inga kommentarer. jag e saker pa att det var en fet fest!

    f

    SvaraRadera