fredag 22 oktober 2010

Med päronen i södern

Stiltjen på bloggen kommer sig av att det tar tid att sköta skola samtidigt som man socialiserar med föräldrarna. Efter en shoppinghelg i Atlanta har de spenderat fem dagar i Macon. En stor middag Rotary style med inhyrd barman och kock i ett McMansion har hunnits med precis som tre Rotaryluncher, tur av campus och trevliga kvällar med diverse Maconmänniskor. Jag tror inte att de har tråkats ihjäl i min lilla bondhåla (med 3 gånger fler invånare än Lidingö).

Nu har vi landat i DC, ikväll är det coctailparty på brudgummens föräldrars bekostnad och imorgon smäller det. Klockan tre hoppar vi på chartrade bussar som tar oss till utomhusbröllopet. Jag har min outfit klar och det ska bli riktigt kul. Båda mina farbröder är här så det är en liten släktträff med brödratjafs. det gillar vi.

Förhoppningsvis knäpper jag några bra bilder också. Mamma och pappa hälsar!

3 kommentarer:

  1. Haha vilken storstad! Faaast, jag ska väl inte var den som är den. Lund liksom... (fast det är faktiskt Sveriges elfte största stad. Jag är stolt. Sundbyberg är Sveriges minsta tydligen. Se där.) Puss!

    SvaraRadera
  2. Hej Frida! Kul att följa dina äventyr i amerikanska södern! Ser mycket fram emot att komma och besöka dig under våren. Själv så har jag börjat komma ur "mammabubblan", vilket känns ganska skönt. Edvin växer och frodas och har blivit en riktig pratkvarn och busunge. Idag körde han helt slut på mig och jag var oändligt tacksam när Niklas kom hem och kunde ta över ett tag. Hans favoritsysselsättningar (Edvins, alltså) är f.n. att ligga naken på golvet och sparka allt vad han kan med benen och fäkta med armarna samt att bada (vilket går till på ungefär samma sätt, vilket innebär att jag och inredningen blir fullständigt nedstänkta). :-) Och han ser hela tiden jätteglad ut! Har du någon e-postadress som vi kan skicka bilder och filmer till? Tyvärr är det lite svårt ännu att få Edvin att delta via Skype (han blir skitförbannad när man sitter still och pratar). I övrigt har vi en underbart fin höst i Malmö och jag tar mysiga promenader varje dag. Idag satt jag utomhus och åt en utmärkt gulashsoppa på Far I Hatten i Folkets Park. Niklas & jag har börjat titta efter en större lägenhet och jag hoppas vi kan hitta en i samma område. Ha det nu så kul på bröllopet och hälsa Lil & Anders! Stor kram Helena

    SvaraRadera
  3. Helena! Det låter som att ni har det ganska bra :) Ni kan skicka mail på antingen min teliamail: frida.lonnberg@telia.com eller min skolmail: falonnberg@wesleyancollege.edu

    Saknar er! Kram F

    SvaraRadera