onsdag 13 april 2011

Bekymmersfria dagar

Fyra dagars helg blev det den här gången. Bra fyra dagar, riktigt bra faktiskt. Började med 6 timmars bussresa med GRSP-gänget ner till St. Mary på kusten vid gränsen till Florida. Med halvglada busschaffisen John susade vi fram, tills ena framdäcket pajade och vi fick spendera två timmar på bensinmacken El Cheapo innan vi kunde fortsätta till vårt mål. Väl där blev fantastic four - Jag, Freja, Anton & Anders - inkvarterade hos trevliga familjen Barker som bodde i fint hus vid vattnet. BBQ och myshäng med ett gäng GRSPare på kvällen blev en bra inledning. Lördag morgon tog värdpappa Jeff oss i sin båt över till nationalparken Cumberland Island. Efter lång promenad i tät vegetation, och en badpaus så fick vi leka med vildhästar. Det är ju alltid kul.
Solning på Cumberland-stranden ledde även till att vissa i sällskapet antog en nyans som var mer än behagligt nära tomatens. Självklart inte blogginnehavarinnan. Kvällen spenderades tillsammans med GRSPare och myggor i ett stort garage där både Low Country Boil och karaoke var inslag av mer eller mindre stor betydelse.

Efter 6 timmars bussresa tillbaka norrut, den här gången blev inte El Cheapo förärat ett besök, begav sig järngänget till Oggan där halva gänget går i skolan. Två lata dagar spenderades på lill-Hogwarts med unch hos Atlanta Rotary Club (500 medlemmar), filmmys, fyra timmars middagar på verandan, brygghäng och sedvanligt youtube-maraton.




Nu är man tillbaka på skolan, men tydligen var alla lektioner inställda idag. Nu måste jag dock ta itu med vardagsbekymmer som en död Svante och uppsatsinlämning. Tur att det är helg i övermorgon.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar