söndag 27 februari 2011

STUNT 2011 och sköna söndag


Här står vi i vår finalscen av vårt bidrag till gårdagens STUNT. Allt gick perfekt, helt enligt planerna. Inga bortglömda textrader, inga trasiga blixtlås i klänningar (hände under dress rehearsal) inga misstag alls. Hade fruktansvärt roligt faktiskt. Två värdfamiljer på plats och himla mycket folk i allmänhet. Vår insats räckte till andra plats, sistaårseleverna vann. Bittert att det var just dem men vi är nöjda med att slippa sistaplatsen där ettagluttarna annars oftast hamnar.

En fransmans solo.

Idag har jag vilat upp mig. Legat på en filt ute på gräsmattan. Blev till en början informerad att solning ute på gräsmattan i bikini inte går för sig. Men vi tog vårt pick och pack och flyttade längre ner mot sjön - a.k.a längre bort från RAs (Residence Advisors) - och låg där några timmar och lyssnade på Bob Marley.

Kvällen spenderades med släkten Bell, födelsedagskalas och Oscarsgala. En riktigt skön söndag. Nu är jag laddad för sista veckan innan Spring Break. På fredag kommer ju fästmön. Något överexalterad.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar