söndag 13 februari 2011

En helg med gänget i bergsstugan.

Tillbaka från en mer än lyckad helg. 33 GRSPare begav sig i fredags norrut mot Blue Ridge, Georgia. Anders och Anton hade ordnat det så fint att vi hade hyrt ett stort hus vid en fridfull liten flod. Där vi tillbringade helgen med diverse standardaktiviteter när man är 33 kompisar som gillar att ha kul.

Ankomst fredag kväll med Svante fullastad med mat. Jag och Freja lagade, snittar, lasagne och chokladtårtor till hela gänget. Middagen övergick sedan i lite dans, lite bubbelpoolbad och annat roligt. Somnade: 7.30. am. Topp.

Lördagen började av förklarliga skäl lugnt. Lite brunch och flodpromenad. Sedan var det dags för den första någonsin GRSP olympiaden. Tillsammans med mina fantastiska stipendiekollegor Ollie (Island), Johanna (Sverige), Fiona (Scottland) och Mellie (Norge) så tog vi naturligtvis hem hela spelen. Visade sig att vi var riktigt grymma på både grönsaksspottning och norsk fylla (där Mellie naturligtvis dominerade).

Kvällen fortsatte sedan som en förlängning av gårdagkvällen. Lite dans, lite bubbelpoolbad osv. Sömn: lite mer än natten innan i alla fall.

Hemma igen och inte helt pigg precis. Men ikväll börjar repetitionerna inför min stora musikaldebut så det är bara att bita ihop.

Vill bara framhålla, om det inte har gått fram tidigare, att jag älskar GRSP. Det går bra nu.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar